Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Impresionanta construcţie se află la 180 de metri deasupra solului şi are o lungime de 300 de metri. Podul haohan qiao din china face legătura între două stânci din parcul naţional shiniuzhai, din provincia chinezească hunan.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. Acesta a fost proiectat de către arhitectul israelian haim dotan la o înălțime de 200 de metri. Cu o lungime de 300 metri, acesta leagă două stânci din parcul național shiniuzhai, din reprezentanții parcului spun că turiștii nu au de ce să le fie teamă:

Top 10 Poduri Uluitoare Din Intreaga Lume Drive Magazine
vizitati articolul complet aici : https://drivemagazine.eu/top-10-poduri-uluitoare-2648873396.html
Podul de sticla din china. Podul din sticlă de la zhangjiajie este proiectat să fie cât mai puţin vizibil; Renumitul pod de sticlă, inaugurat în urmă cu câteva zile în provincia chineză henan, peste muntele yuntai, este pustiu acum.

Plăcile de sticlă nu se sparg cu adevărat, totul fiind doar o simulare.

Impresionanta construcţie se află la 180 de metri deasupra solului şi are o lungime de 300 de metri. Un nou pod din sticlă suspendat a fost inaugurat în china. Podul de sticla din china.

Potrivit companiei care efectuează lucrările, primii vizitatori vor putea păși pe podul. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei. Podul de sticla din china.

Inca Un Pod De Sticla In China Are 370 Metri Si Traverseaza O Prapastie Ca In Filme
vizitati articolul complet aici : https://protv.md/international/inca-un-pod-de-sticla-in-china-are-370-metri-si-traverseaza-o---2327251.html
Toată lumea din jurul meu ţipa. Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni în china. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna.

Savesave podul de sticla din china for later.

Noul pod din sticlă înlocuieşte o fostă pasarelă de lemn, care fusese deja înlocuită parţial cu una de sticlă în 2014. Potrivit xinhua, un bilet de vizitare a. Podul de sticlă din china nu este o bucurie pentru toți turiștii.

Potrivit xinhua, un bilet de vizitare a. Podul din sticlă de la zhangjiajie este proiectat să fie cât mai puţin vizibil; Mai nou, la un astfel de pod atârnat la 1.300 de metri altitudine au fost introduse efecte efecte optice speciale şi senzori care simuelază că sticla se sparge sub picioarele celor care îl trec.

Ulcior Ascunde Tara Natala Podul De Sticla Din China Sa Spart Euro Nunta Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.euro-nunta.ro/podul-de-sticla-din-china-sa-spart
Pe lângă efectul vizual, turiștii au parte și de sunetul specific unei crăpături. Podul de sticla din china. Acestea au apărut în urma fluxului prea mare de de.

Autoritatile din parcul zhangjiajie, unde podul de 430 de metri se intinde deasupra unui canion, la o inaltime de 300 de metri, au anuntat ca inchid obiectivul cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, inaugurat acum doua saptamani in china, a fost inchis din cauza numarului mare de vizitatori.

Podul haohan qiao din china face legătura între două stânci din parcul naţional shiniuzhai, din provincia chinezească hunan. Un pod de sticla suspendat deasupra unei prapastii. Podeaua este făcută din sticlă dublă, stratificată (24 mm), ceea ce o face de circa 25 de ori mai greu de spart decât sticla normală.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"