Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Retete Cu Piept De Rata

Retete Cu Piept De Rata

Sucul de la 2 portocale și amestecă cu o lingură de miere și se toarnă peste bucățile de rață, înainte de a le scoate din cuptor. 2 piepti de rata 1 lingura grasime de rata 1 ceapa 1 lingura de faina 100 ml de vin alb 200 ml de supa de pui 6 gr de chipsuri de trufe.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pieptul de rata este o delicatesa, asta o stim toti. Fiecare piept de de rata se cresteaza in diagonala si se presara cu sare. Este pur si simplu delicios.

25 Din Rață Ideas Rață Rețete Mancare
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.de/balabanconstantin2015/din-ra%C8%9B%C4%83/
Celelalte retete participante la concurs pot fi vazute aici. Este foarte important ca tigaia sa nu fie incinsa, altfel pasul 6. O friptura la cuptor delicioasa cu o carne gustoasa este urmatoarea reteta cu piept de rata si anume piept de rata la cuptor cu cartofi prajiti si gogosari in otet.

Retete cu fructe, retete de mancaruri cu carne, reteta cu carne de rata si gasca, retete de craciun.

Dar ce nu stim, este cat de simplu se pregateste. Retete mancare din piept de rata cu prune uscate reteta de casa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine.

O mancare usor de preparat si tare gustoasa, fina si eleganta este urmatoarea reteta cu carne de rata si anume un piept de rata cu prune uscate in sos placut dulceag si aromat. O friptura la cuptor delicioasa cu o carne gustoasa este urmatoarea reteta cu piept de rata si anume piept de rata la cuptor cu cartofi prajiti si gogosari in otet. Pieptul se pune la fiert în apă rece cu sare şi legumele de supă.

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
vizitati articolul complet aici : https://savoriurbane.com/piept-de-rata-in-stil-asiatic-marinat-cu-portocale-sos-de-soia-anason-si-ghimbir/
Cinci culori ingrediente 400 g piept o suspendati iar. Se prajeste timp de 20 de minute, scurgand grasimea la fiecare cateva. Când clocotește se pun bucățile de rață și se fierb 90 minute.

Se spumează şi se lasă la fiert aproximativ 60 de minute, în funcţie de carne.

Carnea de rata este o sursa buna de proteine. Pieptul de rata se serveste cald, taiat feliute, impreuna cu sosul de portocale si eventual un piure de cartofi. Daca observam ca este prea multa grasime.

Retete cu fructe, retete de mancaruri cu carne, reteta cu carne de rata si gasca, retete de craciun. Carnea de rata este o sursa buna de proteine. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa nu taiem si carnea.

Restaurantul De Acasa Piept De Rata Cu Ciuperci
vizitati articolul complet aici : http://izuk-dory.blogspot.com/2016/01/piept-de-rata-cu-ciuperci.html
Se prajeste timp de 20 de minute, scurgand grasimea la fiecare cateva. Se spumează şi se lasă la fiert aproximativ 60 de minute, în funcţie de carne. Cuartam rata de grasime 2.

Se spumează şi se lasă la fiert aproximativ 60 de minute, în funcţie de carne.

Pieptul se pune la fiert în apă rece cu sare şi legumele de supă. O mancare usor de preparat si tare gustoasa, fina si eleganta este urmatoarea reteta cu carne de rata si anume un piept de rata cu prune uscate in sos placut dulceag si aromat. Pieptul de rata este o delicatesa, asta o stim toti.

Posting Komentar untuk "Retete Cu Piept De Rata"