Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Iphone 7 Rezistent La Apa

Iphone 7 Rezistent La Apa

De data asta emblematice apple a decis pentru a testa rezistența la apă. Eastcom.ro » folii telefoane » folii iphone » folii iphone 7 » functii:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Conform unui raport al companiei trendforce, se pare ca viitoarele telefoane al celor de la apple, adica iphone 7 si iphone 7 plus vor fi rezistente la apa si vor dispune de 2gb ram si respectiv 3gb ram. Iphone 7, ca galaxy s7 sau sony xperia, este rezistent la apă. Eastcom.ro » folii telefoane » folii iphone » folii iphone 7 » functii:

Husa De Protectie I Blason Waterproof Pentru Iphone 7 Rezistenta La Apa Praf Si Socuri Cu Protectie Display Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/husa-de-protectie-i-blason-waterproof-pentru-iphone-7-rezistenta-la-apa-praf-si-socuri-cu-protectie-display-iblwpi7/pd/DDCFP7BBM/
Rezistența la apă ar fi revoluționară pentru majoritatea utilizatorilor de iphone. Tocmai de aceea ne gandim la viitorul iphone ca ar putea fi rezistent la apa si de ce. Cu toţi ştim ca un iphone apple este destul de rezistent la diverse intemperii, şocuri mecanice, contact cu lichide etc.

Si este o veste buna, deoarece multi cererea este mare, iar apple trebuie sa intre si in acest segment.

Așadar, iphone 7 și iphone 7 plus sunt mai rezistente la apă decât o știm de la apple și nu ar trebui să apară probleme dacă le luăm la o scurtă bălăceală în apă, dacă le scăpăm în cana cu cafea sau le stropim. În cadrul evenimentului apple din san francisco din septembrie 2016, compania a urcat pe scenă pentru a dezvălui noi hardware apple și însă, înainte de a afișa noul dispozitiv pe scenă, apple a dus pe twitter pentru a dezvălui noul iphone. Camerele foto realizeaza fotografii notabil mai bune, mai ales in conditii de iluminare proasta si sunt prevazute cu stabilizator la fel ca si in anii trecuti, utilizatorul poate opta pentru iphone 7 plus, care ofera un ecran mai mare (5.5 inch vs 4.7 inch) si doua camere.

Eastcom iti pune la dispozitie o gama variata de folii de protectie. Rezistența la apă ar fi revoluționară pentru majoritatea utilizatorilor de iphone. Mai important, iphone 7 poate fi utilizat chiar dacă a fost scufundat complet în.

Iphone 7 Si Iphone 7 Plus Lansate Pe 7 Septembrie Cand Apar In Romania
vizitati articolul complet aici : https://huff.ro/stiri/iphone-7-va-fi-lansat-astazi-7-septembrie-cand-va-fi-disponibil-romania-86227
Camerele foto realizeaza fotografii notabil mai bune, mai ales in conditii de iluminare proasta si sunt prevazute cu stabilizator la fel ca si in anii trecuti, utilizatorul poate opta pentru iphone 7 plus, care ofera un ecran mai mare (5.5 inch vs 4.7 inch) si doua camere. Circuitele electronice din interiorul unui iphone, pot fi afectate de contactul cu apă sau a. Apple a vândut peste un miliard de terminale iphone, acesta fiind cel mai vândut telefon mobil din istorie.

Eastcom.ro » folii telefoane » folii iphone » folii iphone 7 » functii:

Aceeași sursă reiterează că vom vedea anul viitor un nou iphone de 4 inch. Conform unui raport al companiei trendforce, se pare ca viitoarele telefoane al celor de la apple, adica iphone 7 si iphone 7 plus vor fi rezistente la apa si vor dispune de 2gb ram si respectiv 3gb ram. Tocmai de aceea ne gandim la viitorul iphone ca ar putea fi rezistent la apa si de ce.

Iphone 7 este complet rezistent la apa. Au adaugat si rezistenta la praf si apa ip67. Difuzorul care scoate apa e tare , oare vom vedea asa si pe iphone ?

Apple Iphone 7 32gb Preturi Apple Iphone 7 32gb Magazine
vizitati articolul complet aici : https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/apple/iphone-7-32gb-p346175906/
Este vorba de rezistenta la apa, spatele dispozitivului realizat integral din sticla sau, de ce nu, din fibra de carbon. Ceea ce au citit acestia insa este in realitate o farsa foarte bine realizata, cu un afis care respecta grafica. Iphone 7, ca galaxy s7 sau sony xperia, este rezistent la apă.

Il face rezistent la apa.

Iphone 7 este complet rezistent la apa. Iphone 7 rezistent sub apa pana la 1 metru adancime pentru 30 de minute. Iphone 7 si iphone 7 plus pentru prima data vin cu boxe duble stereo.

Posting Komentar untuk "Iphone 7 Rezistent La Apa"